Over de kapsalon

Behandelingen

U kunt terecht voor knippen, snijden, haarkleuringen, highlights, blonderen, haaropsteken, (deel)permanent maar ook voor bruidskapsels. Ik volg regelmatig cursussen om de vakkennis op peil te houden.

Ik werk met XP100 producten die een goede verzorging van uw haar waarborgen.

Klantenkaart

Als vaste klant kunt u een (gratis) klantenkaart vragen. Bij een volle klantenkaart (10 stempels) krijgt u € 7,50,-- korting op een volgende behandeling naar keuze. U krijgt één stempel per bezoek, ongeacht het aantal handelingen. Als u de kaart inlevert en verzilverd krijgt u geen stempel. U kunt met meerdere gezinsleden sparen op één kaart; zo spaart u snel de korting bij elkaar. De korting bij een volle kaart geldt voor één behandeling (van één persoon). Niet in combinatie met andere kortingen.
Rekenvoorbeeld: u laat uw haar knippen, Tarief: € 16,00. U levert een volle spaarkaart in: korting € 7,50,-- en u wordt die keer voor slechts € 8,50 geknipt!
Trouwe klanten moeten beloond worden.


Verkoop XP100 stylingsproducten e.d.

U kunt terecht voor de aankoop van professionele K1 stylingsproducten zoals shampoos, conditioners, gel e.d..   
Ook kunt u terecht voor aanschaf van andere (professionele) kappersproducten. Vraag naar de mogelijkheden.

Kapsalon Zij aan Zij te Meliskerke
Op maandagen werk ik in kapsalon Zij aan Zij in Meliskerke, Torenstraat 15A te Meliskerke. Deze kapsalon heb ik tezamen met mijn dochter Joyce. Mocht u willen of moeten uitwijken ook al is het verder rijden: www.kapsalonzijaanzij.nl

Overig
Er is (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.